GHID SEDINTA FOTO SMASH THE CAKE

BUNĂ!

Felicitări pentru primul an alături de minunea ta! Iți mulțumesc pentru încrederea acordată de a fotografia acest moment unic din viața puiului tău. Îmi place foarte mult să surprind frumusețea, inocenţa şi mutrişoarele bebeluşilor adorabili.

 STUDIOUL MEU SE AFLĂ ÎN:

RIN GRAND HOTEL – Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, sector 4, Bucureşti 042121.

 

 

INDICAȚII:

În dreapta intrării principale a hotelului sunt două bariere. Luați bon(3 lei pe ora) și parcați cât mai aproape de intrarea Rin Grand Residence care este la  aproximativ 50 m de bariere pe partea stângă. Etajul 10, apartament 173.

PREGĂTIRI

 Cum putem sărbători prima aniversare a bebeluşului tău? Să fie veselă? Să fie cu zâmbete? Să fie cu distrugerea unui tort frumos ? Şedinţa foto de 1 an este una din cele mai distractive sesiuni, atât pentru copil, cât şi pentru părinţi şi frăţiori.

Şedinţa se realizează la vârsta de 1 an a copilasului (putem realiza şedinţa şi la 11 luni și de cele mai multe ori este indicat pentru că copilasii încă nu merg, stau în decor și nu se instalează atașamentul profund fața de mami care este prezent la 1 an) are loc doar în studio, durează 1 oră şi se încheie cu râsete zgomotoase.

Vom începe sesiunea cu cadre normale ale copilaşului apoi fotografii de familie pentru a se obişnui cu aparatul şi la final vom trece la acţiunea distractivă numită ‘’Tortul’’. Decorurile nu sunt tematice, sunt simple sau în zona boho, lifestyle. Nu este obligatoriu ca la sesiunea foto să aveți tort, se poate și fără. Deasemenea să luați în considerare că mulți copilași pot să nu mănânce sau să se atingă de tort sau să se sperie de el. Fiecare copil este unic și ne vom mula pe cerințele lui. 

Noi punem la dispoziţie ţinutele pentru bebe, dar iţi recomand să aduci cu tine un rând de haine de schimb, un prosop şi tortul. Tortul trebuie să fie în acelaşi ton cu decorul şi vom alege împreună cum să arate. Deasemenea la finalul sesiunii putem face și băiță cu apa și lapte dacă se distrează în general acasă la băiță.

Deasemenea eu vă pot recomanda furnizori care creează torturi frumoase şi baby friendly.

PENTRU  PĂRINȚI

Puiul vostru este centrul sesiunii foto dar cu siguranță voi sunteți cele mai importante persoane pentru el așa că fotografierea conexiunii dintre voi, joaca și iubirea pe care o transmiteți pot crea cadre unice.

Pentru tatic:

Te-aş ruga să ai cu tine un tricou, o cămașă (cum te simși mai confortabil) și o pereche de jeansi. Să fie in culori pastelate, uni, făra imprimeuri sau paternuri. Pot fi alb, crem, gri, negru.

Pentru mami:

 Poți să aduci cu tine tricou, rochiță, blugi,  atât timp cât ești în aceeași zonă vestimentară cu tati și pastrează un design simplu. Ține cont de culori neutre și nu foarte tari. 

Eu am rochițe lejere, într-un stil natural, culori deschise, calde dacă îți vei dori să porți ceva de la mine.

Unghiurile de fotografiere te vor avantaja așa că nu iți face griji pentru forma ta fizică.

Un machiaj și păr lejer vor conta în cadrele finale.

DECORUL

Consider că bebe este cel mai important şi incerc să surprind portrete haioase, ochisori curioşi, zâmbete, aşa că merg pe un decor simplu care să pună în evidenţa copilul.

Putem să discutăm ce culori preferate îţi doreşti, dacă există o temă anume pe care ţi-ai dori să o punem în practică( atîta timp cât păstrăm stilul pe care l-ai văzut pe site sau rețelele de socializare) şi alte detalii despre decor pentru a avea cadrele dorite.

Din experienţă îţi pot spune că nu toţi copilaşii zâmbesc, sunt veseli sau se joacă cu tortul.

Depinde mult de personalitatea lor şi având în vedere că este un mediu nou, mulţi stimulti, poate să obosească mai repede sau poate fi atât de curios încât să nu zâmbească deloc.

CATEVA GANDURI PENTRU TINE

Ce îmi doresc foarte mult este să vă bucurați de experiența oferită, să vă simțiți confortabil, ca acasă. Sunt onorată să documentez acest incredibil moment din viața voastră și aștept cu drag să vă cunosc!

Pentru orice întrebare mă poți suna sau îmi poți scrie pe pagina de facebook sau pe e-mail.

DUPĂ SESIUNE

 

ALEGEREA FOTOGRAFIILOR

După sesiune vei primi în maxim 3 zile de la aceasta o galerie cu imaginile needitate din care tu îți vei alege ce fotografii vor merge spre editare.

PE SCURT CE ÎNSEAMNĂ PROCESUL DE ALEGEREA FOTOGRAFIILOR :

SELECȚIE – din galeria cu fotografiile needitate tu îți selectezi imaginile preferate. Trebuie sa îți adaugi adresa de email, nu se face cont. Pentru a alege ce imagini îți dorești se apasă pe inimioară și le voi vedea și eu la final. Te rog să mă anunți când ai terminat de selectat.

EDITARE – eu voi edita toate fotografiile tale preferate. Toate obiectele care apar în background sau marginea acestuia vor disparea din imagine la editarea finală. Pielea membrilor familiei va fi editată păstrând aspectul natural si vor fi aranjate micile imperfectiuni

PREDARE – vei primi doar fotografiile editate (imaginile brute NU se livrează)

Numarul imaginilor alese de tine sunt cele conform pachetului cu opţiunea de achiziţiona fotografii în plus (25 lei/fotografie) sau a face upgrade la urmatorul pachet.

PRINTURI ȘI ALBUME

Dacă aveţi inclus în pachet album foto după sesiune veți alege ce imagini vor fi în acesta, voi face designul și după acordul vostru acesta va fi trimis la print. Albumul va fi gata în funcție de programul furnizorilor, termenul acestora nefiind mai mare de 3 săptămâni.

Ridicarea albumului se face de la studio sau trimis prin curier/poștă costurile acestora fiind suportate de client.

Imaginile vor fi in format .JPEG iar fotografile brute nu se livrează. Galeria este disponibilă timp de 6 luni.

LIVRAREA FOTOGRAFIILOR

Termenul de livrare a fotografiilor este de 30 de zile de la data la care ați ales fotografiile finale pentru editare. Fotografiile sunt livrate digital, printr-o galerie privată cu parolă din secțiunea Clienți a site-ului meu.

WWW.CATALINA-ANDREI.RO