GHID SEDINTA FOTO NOU-NASCUT

BUNĂ!

Felicitări pentru beblușul tău! Îți mulțumesc pentru încrederea acordată de a-ți fotografia acest moment unic din viața ta. Nou-Nascuții sunt preferații mei și mă consider norocoasă să fiu în preajma acestor mici miracole.

 STUDIOUL MEU SE AFLĂ ÎN:

RIN GRAND HOTEL – Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, sector 4, Bucureşti 042121.

 

 

INDICAȚII:

În dreapta intrării principale a hotelului sunt două bariere. Luați bon(3 lei pe ora) și parcați cât mai aproape de intrarea Rin Grand Residence care este la  aproximativ 50 m de bariere pe partea stângă. Etajul 10, apartament 173.

PREGĂTIRI

Pentru bebe

Încercați să aveți o alimentație echilibrată până în ziua ședinței pentru a evita colicii sau neliniștirea nou-născutului. 

Bebelușul trebuie hrănit cu 2, 3 ore înainte de sesiune pentru ca următoarea masă să aibă loc înainte de a pleca spre studio dacă nu sunteți mai departe de 40 de minute. 

Dacă faceți mai mult  recomand hranirea la studio sau în mașină spre studio. 

Înainte de a pleca spre sesiune, cu o jumătate de oră, recomand să țineți treaz nou-născutul, pentru a dormi profund la studio ( masajul este o modalitate potrivită de a ține activ bebele, atingerile sau muzica vioaie. Nu legănați nou-născutul în brațe în acest timp și nu îl țineți înfășat). În drum spre studio încercați să îl țineți treaz.

Vor fi în jur de 25-30 de grade în studio. Voi fi îmbrăcată lejer, ca pentru o zi căduroasă și vă recomand același lucru.

Sesiunea durează 2-3 ore, uneori și mai mult dacă bebelușul are un somn agitat sau dacă îi este foame. Pentru a ne asigura că bebelușul doarme trebuie alăptat sau hranit cu biberonul, la cerere.

Vă rog să aduceți cu voi o suzetă. Chiar dacă nu folosiți una, la ședința foto mă ajută enorm să țin bebelușul adormit în timp ce îl așez în poziție și le folosesc îm ideea că suptul bebelușului nu va fi afectat de o unica utilizare a suzetei. Dacă nu ai una cumpărată, eu țin la studio o suzetă nedesfăcută. Iți recomand suzetele de la Tommee Tippee sau Avent.

La studio se poate prepara sau încalzi lapte. Biberonul și laptele trebuiesc aduse de părinți. Îți recomand să aduci cu tine lapte în biberon, fie muls, fie formulă pentru a avea o sesiune lină și să nu pierdem timp mult cu alaptarea bebelușului. Totuși, dacă nu te simți confortabil să îl hrănești cu biberon, este ok, vom face tot ce putem să avem o sesiune reușită.

Să aveți la voi: aleză, pamperși și o paturică. Bebe să fie îmbrăcat cu hainuțe cu capse de sus până jos pentru a fi ușor să îl dezbrac.

PENTRU  PĂRINȚI

Bebelușul este centrul ședinței foto. Așa că cea mai importantă parte a sesiunii este să surprindem legătura dintre voi trei și cadre specifice sesiunii de nou născut așa cum ați văzut în portofoliul meu.

Pentru tatic:

Te-aş ruga să ai cu tine un tricou, o cămașă (cum te simși mai confortabil) și o pereche de jeansi. Să fie in culori pastelate, uni, făra imprimeuri sau paternuri. Pot fi alb, crem, gri, negru.

Pentru mami:

 Poți să aduci cu tine bluză, tricou, rochiță, atât timp cât ești în aceeași zonă vestimentară cu tati și pastrează un design simplu. Ține cont de culori neutre și nu foarte tari.  Eu am rochițe lejere, într-un stil natural, culori deschise, calde dacă îți vei dori să porți ceva de la mine.

Unghiurile de fotografiere te vor avantaja așa că nu iți face griji pentru forma ta fizică.

Un machiaj și păr lejer vor conta în cadrele finale.

PENTRU FRAȚI

Includerea fraților mai mari în ședința foto va fi o exeriență deosebită pentru ei și veți rămâne cu amintiri neprețuite cu întreaga familie.

Surori: Putem folosi un wrap care va fi perfect pentru a crea un top. Culorile neutre le prefer și în cazul lor, parul lejer, fără bentițe.

Frați : O pereche de jeansi și bustul gol este ținuta mea preferată dar putem folosi și un maiou simplu sau tricou în aceeași notă cu restul familiei.

Povestiți cu o zi două înainte despre ședința foto pentru a intra in atmosferă și pentru o bună colaborare cu ei.

CATEVA GANDURI PENTRU TINE

Ce îmi doresc foarte mult este să vă bucurați de experiența oferită, să vă simțiți confortabil, ca acasă. Sunt onorată să documentez acest incredibil moment din viața voastră și aștept cu drag să vă cunosc!

Pentru orice întrebare mă poți suna sau îmi poți scrie pe pagina de facebook sau pe e-mail.

DUPĂ SESIUNE

 

ALEGEREA FOTOGRAFIILOR

După sesiune vei primi în maxim 2 zile de la aceasta o galerie cu imaginile needitate din care tu îți vei alege ce fotografii vor merge spre editare.

PE SCURT CE ÎNSEAMNĂ PROCESUL DE ALEGEREA FOTOGRAFIILOR :

SELECȚIE – din galeria cu fotografiile needitate tu îți selectezi imaginile preferate. Trebuie sa îți adaugi adresa de email, nu se face cont. Pentru a alege ce imagini îți dorești se apasă pe inimioară și le voi vedea și eu la final. Te rog să mă anunți când ai terminat de selectat.

EDITARE – eu voi edita toate fotografiile tale preferate. Toate obiectele care apar în background sau marginea acestuia vor disparea din imagine la editarea finală. Pielea membrilor familiei va fi editată păstrând aspectul natural si vor fi aranjate micile imperfectiuni

PREDARE – vei primi doar fotografiile editate (imaginile brute NU se livrează)

Numarul imaginilor alese de tine sunt cele conform pachetului cu opţiunea de achiziţiona fotografii în plus (25 lei/fotografie) sau a face upgrade la urmatorul pachet.

PRINTURI ȘI ALBUME

Dacă aveţi inclus în pachet album foto după sesiune veți alege ce imagini vor fi în acesta, voi face designul și după acordul vostru acesta va fi trimis la print. Albumul va fi gata în funcție de programul furnizorilor, termenul acestora nefiind mai mare de 3 săptămâni.

Ridicarea albumului se face de la studio sau trimis prin curier/poștă costurile acestora fiind suportate de client.

Imaginile vor fi in format .JPEG iar fotografile brute nu se livrează. Galeria este disponibilă timp de 6 luni.

LIVRAREA FOTOGRAFIILOR

Termenul de livrare a fotografiilor este de 30 de zile de la data la care ați ales fotografiile finale pentru editare. Fotografiile sunt livrate digital, printr-o galerie privată cu parolă din secțiunea Clienți a site-ului meu.

WWW.CATALINA-ANDREI.RO