GHID SEDINTA FOTO MATERNITATE

BUNĂ!

Felicitări pentru miracolul din burtica ta! lți mulțumesc pentru încrederea acordată de a-ți fotografia acest moment unic din viața ta. Îmi place foarte mult să surprind frumusețea și emoția femeii în perioada maternității, este unul din momentele mele preferate.

 STUDIOUL MEU SE AFLĂ ÎN:

RIN GRAND HOTEL – Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, sector 4, Bucureşti 042121.

 

 

INDICAȚII:

În dreapta intrării principale a hotelului sunt două bariere. Luați bon(3 lei pe ora) și parcați cât mai aproape de intrarea Rin Grand Residence care este la  aproximativ 50 m de bariere pe partea stângă. Etajul 10, apartament 173.

 

PREGĂTIRI

Şedinţa foto o recomand a fi realizată în saptămânile 27-35 de sarcină. În perioada aceasta te poți mișca cu mai multă lejeritate și poți sta în pozițiile specifice fără să obosești foarte tare. 

Sesiunea va avea loc în studio. 

Durata sesiunii va fi de o oră, plus -minus 15 min pentru îmbrăcat și aranjat si îți recomand un machiaj lejer și părul aranjat. Detaliile fac diferența.

Nu îți face griji pentru încaltari, în studio vom fi fără. Studioul pune la dispoziție ținute pentru mamici, rochii, bodyuri, voaluri, materiale și diverse accesorii.

Dar dacă ai ceva ce ți-ar plăcea să porți la sesiune, nu ezita, accentele personale arată foarte bine în fotografii. 

PENTRU VIITORII PĂRINȚI

 

Burtica este centrul ședinței foto. Acolo se află minunea voastră așa că cea mai importantă parte a sesiunii este să surprindem legătura dintre voi doi, iubirea și emoția nerabdarii de a vă vedea puiul.

Pentru tatic:

Te-aş ruga să ai cu tine un tricou, o cămașă și o pereche de jeansi.Poti aduce si un pulover fain daca sau orice altceva crezi ca se potriveste in decorul meu. Să fie in culori pastelate, uni, făra imprimeuri sau paternuri. Pot fi alb, crem, gri, negru, maro. Daca aveti amandoi o geaca de blugi, le puteti aduce.

Pentru mami:

Pentru ședințele care au loc în studio îți recomand să îți aduci o cămașa albă oversized , bluză sau rochiță, un pulover lejer, șosete, jambiere  și o pereche de blugi albaștri sau negri, aceștia sa fie normali chiar daca nu se închid la burtică. Dacă îți dorești și poze mai sexy, poți aduce un blazer, un poncho și lenjerie intimă asortată. 

Te rog să ai cu tine lenjerie intimă de culoare crem/albă și neagră. Ține cont de culori neutre și nu foarte tari. Lenjeria să fie simplă, fară prea multe cusături și să nu te strângă. Sutienul ar fi bine să fie cu bretele detașabile și chilotul să nu fie lat pe lateral.

Dacă ai lenjerie faină, deosebită, bustiere interesante le poti aduce cu tine. Deasemenea orice accesoriu care crezi că se potrivește, o pereche de cercei mari, un colier interesant, accesorii pentru păr sau lănțișoare pentru corp, poți aduce cu tine.

Un machiaj și păr aranjate frumos vor conta în cadrele finale. Îți recomand să apelezi la un specialist. Îți recomand bucle lejere, arată minunat în imagini. Poți să ai cu tine și un alt ruj decât cel inițial pentru a da și o altă culoare buzelor( roșu).

 

PENTRU FRAȚI

Includerea fraților mai mari în ședința foto va fi o exeriență deosebită pentru ei și veți rămâne cu amintiri neprețuite cu întreaga familie.

Studioul dispune de recuzită foto pentru copilași până în 3 ani dar îți recomand să aduci cu tine haine confortabile și care să se asorteze cu voi.

Povestiți-le cu o zi-două înainte despre ședința foto pentru a intra în atmosferă și pentru o bună colaborare cu ei. Puteți aduce cu voi un body de al lui bebe și niște incălțari, o jucarie sau orice obiect care are o însemnătate specială pentru voi.

CATEVA GANDURI PENTRU TINE

Ce îmi doresc foarte mult este să vă bucurați de experiența oferită, să vă simțiți confortabil, ca acasă. Sunt onorată să documentez acest incredibil moment din viața voastră și aștept cu drag să vă cunosc!

Pentru orice întrebare mă poți suna sau îmi poți scrie pe pagina de facebook sau pe e-mail.

DUPĂ SESIUNE

 

ALEGEREA FOTOGRAFIILOR

După sesiune vei primi în maxim 2 zile de la aceasta o galerie cu imaginile needitate din care tu îți vei alege ce fotografii vor merge spre editare.

PE SCURT CE ÎNSEAMNĂ PROCESUL DE ALEGEREA FOTOGRAFIILOR :

SELECȚIE – din galeria cu fotografiile needitate tu îți selectezi imaginile preferate. Trebuie sa îți adaugi adresa de email, nu se face cont. Pentru a alege ce imagini îți dorești se apasă pe inimioară și le voi vedea și eu la final. Te rog să mă anunți când ai terminat de selectat.

EDITARE – eu voi edita toate fotografiile tale preferate. Toate obiectele care apar în background sau marginea acestuia vor disparea din imagine la editarea finală. Pielea membrilor familiei va fi editată păstrând aspectul natural si vor fi aranjate micile imperfectiuni

PREDARE – vei primi doar fotografiile editate (imaginile brute NU se livrează)

Numarul imaginilor alese de tine sunt cele conform pachetului cu opţiunea de achiziţiona fotografii în plus (25 lei/fotografie) sau a face upgrade la urmatorul pachet.

PRINTURI ȘI ALBUME

Dacă aveţi inclus în pachet album foto după sesiune veți alege ce imagini vor fi în acesta, voi face designul și după acordul vostru acesta va fi trimis la print. Albumul va fi gata în funcție de programul furnizorilor, termenul acestora nefiind mai mare de 3 săptămâni.

Ridicarea albumului se face de la studio sau trimis prin curier/poștă costurile acestora fiind suportate de client.

Imaginile vor fi in format .JPEG iar fotografile brute nu se livrează. Galeria este disponibilă timp de 6 luni.

LIVRAREA FOTOGRAFIILOR

Termenul de livrare a fotografiilor este de 30 de zile de la data la care ați ales fotografiile finale pentru editare. Fotografiile sunt livrate digital, printr-o galerie privată cu parolă din secțiunea Clienți a site-ului meu.

WWW.CATALINA-ANDREI.RO