GHID SEDINTA FOTO CUPLU

BUNĂ!

Felicitări pentru iubirea voastră! Mă bucur că ați ales să celebrăm crea împreună iubirea voastră și să creăm povești cu sentimente reale.

 STUDIOUL MEU SE AFLĂ ÎN:

RIN GRAND HOTEL – Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, sector 4, Bucureşti 042121.

 

 

INDICAȚII:

În dreapta intrării principale a hotelului sunt două bariere. Luați bon(3 lei pe ora) și parcați cât mai aproape de intrarea Rin Grand Residence care este la  aproximativ 50 m de bariere pe partea stângă. Etajul 10, apartament 173.

PREGĂTIRI

Sesiunea va avea loc în studio.

Durata sesiunii va fi de 45 de minute, plus -minus 15 min pentru îmbrăcat și aranjat.

 Nu iți face griji pentru încalțari, în studio vom fi fără.

 Dacă iti dorești și poze mai sexy, poți aduce un halat, lenjerie intimă asortată. 

Te rog să ai cu tine lenjerie intimă de culoare crem/albă și neagră. Ține  cont de culori neutre și nu foarte tari, culori pastelate, uni, făra imprimeuri sau paternuri. Pot fi  alb, crem, gri, negru.  

Un machiaj și părul lejer vor conta în cadrele finale. Îți recomand să apelezi la un specialist. Detaliile fac diferența. Pentru portrete casual îți recomand să ai cu tine o cămasă simplă, sacou, pantaloni, fuste sau rochie în funcție de stilul tău. Poți aduce cu tine 2, 3 ținute. 

Îți recomand ca hainele tale să fie lejere, tricouri albe, negre, blugi. 

Pot fi și cămași, rochițe tricotate, jambiere, pulovere largi, lenjerie intimă crem și neagră. Tot ce ți se pare că se potrivește în decorul lejer din studio este binevenit. 

Dar dacă ai ceva ce ți-ar plăcea sa porți la sesiune, nu ezita, accentele personale arată foarte bine în fotografii.

CATEVA GANDURI PENTRU TINE

Ce îmi doresc foarte mult este să vă bucurați de experiența oferită, să vă simțiți confortabil, ca acasă. Sunt onorată să documentez acest incredibil moment din viața voastră și aștept cu drag să vă cunosc!

Pentru orice întrebare mă poți suna sau îmi poți scrie pe pagina de facebook sau pe e-mail.

DUPĂ SESIUNE

 

ALEGEREA FOTOGRAFIILOR

După sesiune vei primi în maxim 2 zile de la aceasta o galerie cu imaginile needitate din care tu îți vei alege ce fotografii vor merge spre editare.

PE SCURT CE ÎNSEAMNĂ PROCESUL DE ALEGEREA FOTOGRAFIILOR :

SELECȚIE – din galeria cu fotografiile needitate tu îți selectezi imaginile preferate. Trebuie sa îți adaugi adresa de email, nu se face cont. Pentru a alege ce imagini îți dorești se apasă pe inimioară și le voi vedea și eu la final. Te rog să mă anunți când ai terminat de selectat.

EDITARE – eu voi edita toate fotografiile tale preferate. Toate obiectele care apar în background sau marginea acestuia vor disparea din imagine la editarea finală. Pielea membrilor familiei va fi editată păstrând aspectul natural si vor fi aranjate micile imperfectiuni

PREDARE – vei primi doar fotografiile editate (imaginile brute NU se livrează)

Numarul imaginilor alese de tine sunt cele conform pachetului cu opţiunea de achiziţiona fotografii în plus (25 lei/fotografie) sau a face upgrade la urmatorul pachet.

PRINTURI ȘI ALBUME

Dacă aveţi inclus în pachet album foto după sesiune veți alege ce imagini vor fi în acesta, voi face designul și după acordul vostru acesta va fi trimis la print. Albumul va fi gata în funcție de programul furnizorilor, termenul acestora nefiind mai mare de 3 săptămâni.

Ridicarea albumului se face de la studio sau trimis prin curier/poștă costurile acestora fiind suportate de client.

Imaginile vor fi in format .JPEG iar fotografile brute nu se livrează. Galeria este disponibilă timp de 6 luni.

LIVRAREA FOTOGRAFIILOR

Termenul de livrare a fotografiilor este de 25 de zile de la data la care ați ales fotografiile finale pentru editare. Fotografiile sunt livrate digital, printr-o galerie privată cu parolă din secțiunea Clienți a site-ului meu.

WWW.CATALINA-ANDREI.RO